Povestea
noastră

Înfiinţat din pasiune şi având la bază o echipă profesioanală de oameni spcializati în companii de renume, am pus bazele Neo Steel Art un atelier creat la standarde înalte ce are ca activitate principală vopsirea în câmp electrostatic cu echipamente de vopsire electrostatică, cu pulberi, de o calitate superioară cât şi realizarea confecţiilor metalice.

Integram în mod constant cele mai noi tehnologii şi metode de lucru. Acest proces continuu de învăţare şi schimbare ne permite să oferim atât produse cât şi servicii performante, care ţin pasul cu cele ale companiilor europene de profil.

Servicii excelente!

În plus, abordarea creativă a nevoilor individuale, eficienţa maximă şi flexibilitatea ne permit să oferim servicii și produse ideale pentru nevoile unice ale fiecărui client în parte.

Echipa
noastră

Suntem o mână de oameni tineri, pasionaţi de aceste domenii de activitate şi oferim cunoştinţele, entuziasmul şi toată atenția necesară pentru ca rezultatul final să fie acela așteptat de fiecare client în parte.

De asemenea oferim o atenție deosebită și grijă față de mediul înconjurător pentru că ştim că viitorul acestei planete stă şi în mâinile noastre.

Avem ca scop principal statisfacția clientului prin serviciile oferite, iar fiecare comandă este tratată cu aceeași importanță , profesionalism cât și cu mult entuziasm.

Echipa
noastră

Atenție la detalii

Misiunea noastră este să acţionăm mereu conform celor mai stricte principii de etică a afacerilor punând accent pe transparență şi onestitate cea ce, va duce în timp la fidelizarea clienţilor noştrii şi la colaborări pe termen lung cu noi parteneri.

De ce noi?

Aparate de vopsit performante în câmp electrostatic.

Consultanţă de specialitate.

Tehnologie modernă pentru vopsire în câmp electrostatic.

Calitate şi punctualitatea în finalizarea proiectului.